ELEKTRA спеціалізується на системах електричного опалення як для житлових, так і для промислових будівель. Компанія була заснована в 1985 році і є найбільшим і найвідомішим виробником електричних систем підлогового опалення в Центральній Європі.
     З початку діяльності найвищим пріоритетом була якість пропонованої продукції. Тільки таким чином вдалося досягти повного задоволення клієнтів та лідируючої позиції на ринку. Це було підтримано численними нагородами, в тому числі Золота медаль Познанського міжнародного ярмарку, Срібний туз для кращих польських компаній та інвесторів, Бронзовий, Срібний та Золотий шолом Польської Торгово-промислової палати, а також триразове золото нагороди Золотий Лавр.

          Наявність на складі в Україні
     Продукція торгової марки ELEKTRA доступна по всій Польщі в мережі авторизованих дистриб'юторів і монтажників, а також у кількох десятках країн Європи, Азії, Північної Америки та Австралії.

          Досвід, якість та безпека.
    Продукція марки ELEKTRA відповідає вимогам директив Європейського Союзу та позначена символом CE. Вони також пройшли перевірку багатьох авторитетних науково-дослідних підрозділів, отримавши відповідні сертифікати, такі як: VDE, EAC та сертифікат UL. Крім того, ELEKTRA має сертифікат системи управління якістю PCBC та IQNet відповідно до ISO 9001. Продукція ELEKTRA - результат багаторічної роботи над вдосконаленням систем опалення.